Pelaajapörssi

Etsitkö treenikaveria? Pelaajapörssistä voit etsiä itsellesi pelikaveria tennikseen tai sulkapalloon. Ota rohkeasti yhteyttä, jos löydät sopivalta vaikuttavan henkilön listalta! Voit myös ilmoittaa itsesi pelaajapörssiin. Täytä pelaajapörssilomake niin lisäämme sinut listalle. Ilmoitukset ovat jatkossa voimassa n. vuoden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan listalta. Voit ilman muuta lisätä nimesi listalle uudelleen täyttämällä lomakkeen.

Näyttölaitteesi on valitettavasti liian pieni pelaajapörssin näyttämiseen. Pääset katsomaan pelaajapörssiä suuremmalta näytöltä.

Tennis

Nimi Taso Ikäryhmä Pelipäivät Peliajat Pelityyppi Yhteystiedot Muuta
Krystina Joao Aloittelija Aikuinen Ma – Tu 18:00 – 22:00 Kaksinpeli k1967(at)hot.ee / 044 989 3490
Juha Lahtinen Keskitasoinen Aikuinen Ma – Su 08:00 – 23:00 Kaksinpeli lahtinenjt(at)gmail.com / 044 935 4259 Aloitin jo 15-vuotiaana Raisiossa tennisseurassa ja pelasin kilpaa muutaman vuoden. Sen jälkeen pelaaminen ollut enemmän ja vähemmän säännöllistä. Nyt olisi kova hinku alkaa ainakin kerran viikossa pelailemaan, kunhan löytyy pelikaveri/-kavereita. Paikalla ja ajalla ei mitään väliä.
Mikael Lindström Aloittelija Aikuinen Ti – Pe, Su 20:00 – 22:00 Kaksinpeli lindstrom.mikael87(at)gmail.com / 040 7617707 Pelaillut nyt päälle kuukauden ja valmennuksessa käyn, mutta pelitaidot on vielä alottelijan tasoa. Ilmoitelkaa niin sovitaan sopivasta ajankohdasta. Iltapainoitteisesti tosin nuo ajat sopivat.

Sulkapallo

Nimi Taso Ikäryhmä Pelipäivät Peliajat Pelityyppi Yhteystiedot Muuta