Tennis ulkokentät

Kenttien päätyihin on asennettu tuulta vaimentavat pressut, joita ei näy kuvassa.

Hallimme piha-alueelta löytyy viisi vuonna 2011 uudelleenpäällystettyä kovapintaista (CourtSol) ulkotenniskenttää. Ulkokentät ovat auki syksyllä niin pitkään kuin säät sallivat.

Toimintaperiaate kesällä 2017

  1. Varaukset ja maksut hoidetaan nettivarausjärjestelmän kautta. Puhelinvaraukset vain ryhmille (koulut, seurat yms.)
  2. Kenttiä voi varata vain rekisteröityneet pelaajat.
  3. Rekisteröitymiseen tarvitaan toimiva sähköpostiosoite ja varaajan kännykkänumero. Numero ei saa olla salainen.
  4. Rekisteröityminen suoritetaan nettivarausjärjestelmässämme.
  5. Kenttien ovet ovat auki. Kentät eivät kuitenkaan ole ns. ilmaiskenttiä, vaan ulkokenttien hinnat löytyvät hinnastosta.Yksittäiset tuntivaraukset (8 €/t) laskutetaan jälkikäteen ja lasku lähetetään asiakkaan nettivarausjärjestelmässä ilmoittamaan sähköpostiin.10 tunnin paketin voit tilata lähettämällä viestin sähköpostisoitteeseen info@jarkkonieminenareena.fi. Lähettämäsi sähköpostin päiväyksen jälkeiset varaamasi 10 tuntia sisältyvät paketin (50 €) hintaan. Tuntipaketin lasku lähetetään sähköpostiisi. Tuntipaketti on voimassa kuluvan vuoden ajan niin pitkään kuin ulkokentät ovat syksyllä auki, eli sään mukaan.
  6. Luvaton pelaaminen ja oleskelu kentillä on kielletty. Mikäli henkilö tavataan pelaamasta kentillä ilman asianmukaista varausta tullaan häneltä perimään 30 € sakkomaksu! Kentät on tarkoitettu vain tenniksen pelaamiseen.

Tämä menettely on tarkoitettu kaikkien parhaaksi. Kun jokainen toimii Fair Play -hengen mukaisesti, kaikki ovat tyytyväisiä ja systeemi pelaa niin kuin sen on tarkoitus.

Hallin pukutilojen käyttö on mahdollista hallin aukioloaikoina.