Ennakkotiedoite koskien uutta varausjärjestelmää

Hyvät Jarkko Nieminen Areenan asiakkaat, Nykyisen varausjärjestelmämme käyttö päättyy 29.12.2022. Siirrymme käyttämään uutta Cintoian varausjärjestelmää, joka aukeaa 29.12.2022 klo 13 mennessä. Nykyisestä järjestelmästä siirretään uuteen varausjärjestelmään asiakkaiden voimassa olevat vakio- ja irtovuorot sekä saldot. Lähetämme kaikille asiakkaillemme tiedotteen sekä ohjeet kirjautumiseen, kun uusi järjestelmä on avattu. Ystävällisin terveisinJarkko Nieminen Areena

Details

JNAREENA TIEDOTTAA

JNAreena ja MentorGym ovat solmineet yhteistyösopimuksen kuntosalipalveluista. Sopimuksen kautta JNAreenan kuntosalipalvelut uudistuvat. MentorGym tarjoaa jatkossa JNAreenalla monipuoliset ja laadukkaat 450 neliön kuntosalipalvelut kaikille käyttäjille.

NYKYINEN KUNTOSALI JA PINGISTILA!

Remontoimme nykyistä kuntosalia ja pingistilaa lähiaikoina. Tästä syystä tilat ovat poissa käytöstä arviolta marraskuun loppuun. Remontin jälkeen kuntosalipalveluita hallinnoi MentorGym. JNAreenan myymät kuntosalikortit käyvät remontin jälkeen kaikissa MentorGymin hallinnoimissa tiloissa JNAreenalla. Remontin aikana käytössä ovat myös MentorGymin tilat Hirvensalossa ja Kuralassa. Tästä mahdollisuudesta voit kysyä lisää MentoGymistä p. 040 7045045 / Rene Valtonen.

Details

Sähköautojen latauslaitteet on otettu käyttöön

Jarkko Nieminen Areenan uudelle parkkialueelle on asennettu seitsemän sähköautojen latauspaikkaa ja ne ovat nyt toiminnassa. Alla olevasta ohjeistuksesta löydätte tarvittavat tiedot käyttöönottoa varten ja lisätietoja voitte tiedustella henkilökunnaltamme.

https://www.jarkkonieminenareena.fi/wp-content/uploads/Sahkoautojen-lataus-Impivaaran-Tenniskeskus.docx

Details

Vakiovuorokausi käynnistyy 15.8.2022

Uusi vakiovuorokausi käynnistyy 15.8.2022. Tenniksen osalta kausi on 15.8.2022-31.5.2023 ja sulkapallon osalta 15.8.2022-15.6.2023.

Lisäksi tiedoitamme, että laajennushankkeemme on valmistunut ja uudet tilat on otettu käyttöön. Käytössänne on jatkossa kaksi uutta tenniskenttää, kolme sisäpadelkenttää, uusi kahvio ja Pro Shop sekä muita uudistettuja tiloja. Uudet kentät ovat varattavissa normaalisti osoitteessa https://vj.slsystems.fi/impivaarantenniskeskus/.
Muutoksena edelliseen kauteen tiedoitamme, että saunat ovat päällä vain klo 14:00-22:00 välisenä aikana.

Lisätietoja voitte tiedustella henkilökunnaltamme.

Details

Poikkeuksellinen kulku Jarkko Nieminen Areenan sisätiloissa

Remontista johtuen olemme joutuneet muuttamaan kulkemista Jarkko Nieminen Areenalla. Saapuessasi Areenalle varmistathan henkilökunnalta oikean kulkusuunnan. Areenalle on merkitty selkeät opasteet helpottamaan kulkemista.

Olemme myös joutuneet tekemään väliaikaisia muutoksia pukuhuoneiden suhteen ja tästä johtuen miesten pukuhuoneissa ei ole käytössä lukittavia kaappeja. Saunat ovat kesäkauden ajan pois käytöstä. 

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa saatte henkilökunnaltamme puh. 02-2388300.

Terveisin JNA Henkilökunta

Details