Spirit Cup -hyväntekeväisyystapahtuma

Patrik Laine ja Aleksander ”Sasha” Barkov jr

SPIRIT CUP -HYVÄNTEKEVÄISYYSTAPAHTUMASSA KERÄTTIIN RAHAA JUNIORIURHEILULLE
4. – 5.7.2018

Hyväntekeväisyystapahtumassa oli mukana useita suomalaisia urheilustaroja Patrik Laineesta lähtien. Huutokaupassa oli tarjolla todellisia helmiä kuten Lauri Markkasen pelikengät ja Lukas Hradeckýn pelipaita.

Keskiviikkona 4.7. pidettävässä Junior Cupissa 10–15-vuotiaat nuoret pääsivät kokeilemaan tennistä ja sulkapalloa. Lajikokeilu oli tarkoitettu heille, joilla ei vielä ole kokemusta kyseisistä lajeista. Cupin aikana kilpailtiin hyvässä hengessä leikkimielinen minipelien turnaus.

Torstain Pro Cup -päivänä 5.7. Suomen eturivin urheilustarat ottivat mittaa toisistaan tenniksen nelinpeliturnauksessa. Lipun lunastaneilla oli mahdollisuus päästä ennen pelejä brunssille kuuntelemaan pelaajahaastatteluja ja vaihtamaan ajatuksia samanhenkisten tapahtumavieraiden kanssa.

Turun kaupunki oli mukana tapahtumassa tukemassa junioriurheilua.

Susijengi- ja NHL-tähdet näyttivät parastaan tenniskentillä.
NHL:n pelaajat olivat tänään voitokkaimpia. Teräväinen/Lehkonen ylsivät finaaliin asti, ja Barkov/Laine semifinaaliin.

Teuvo Teräväinen ja Artturi Lehkonen

Juho Nenonen ja Teemu Rannikko

Ensi vuonna uudestaan!!